Over Taxibond Oostende

De Taxibond Oostende beschikt over een vloot van 25 wagens, ook voor groepen van 6 tot 8 personen! Voor uw taxi belt u ons op een centraal nummer: 059/70 27 27. Voor lange afstanden werken wij met een speciaal tarief en ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het vervoer van en naar de luchthaven, ceremonies en uitvaarten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Auto-bookingsysteem

Voor bedrijven bestaat er een auto-bookingsysteem, waarbij U de nodige taxi's online kunt bestellen door gebruik te maken van onze pincodes. Deze pincodes zijn gekoppeld aan een telefoonnummer dat via de computergestuurde centrale een bericht stuurt naar de eerste vrije wagen in het bestand. U hoeft dus niet langer te wachten op een antwoord, enkel de bevestiging dat uw boodschap werd aanvaard is voldoende!

Om toegang te krijgen tot het online bookingsysteem van Taxibond Oostende, dient U zich aan te melden via het contactformulier. Na een persoonlijk onderhoud zal u een ‘login’ en een ‘password’ toegekend worden, waarmee u toegang krijgt tot onze online booking. Zo kunt u zelf bestellingen en/of wijzigingen in- en doorvoeren. De tarieven worden u afzonderlijk meegedeeld, na afspraak met een van onze bestuurders.

Back to Top